Jedan susret Ildi Šaulić je promijenio život u potpunosti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BykUfEYiXku/

Pjevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković nedavno su proslavili treću godišnjicu braka. No, malo ko zna da je njihova priča počela još dok su oboje bili djeca. 

– Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavolio pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili –  rekla je Ilda u intervju za Story.rs i dodala: 

– Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer ja sam bila zaista dijete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili djeca, pa mu nismo bili interesantni.

Pjevačica je otkrila i da je i za Bojana i nju, njihov prvi susret poslije mnogo godina tokom kojih nisu bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. 

– Kada smo popili kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovjekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, vjerujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina – kazala je. 

View this post on Instagram

Mi 💘

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti