Život Dalibora Adonova Grua obilježila je tragedija o kojoj nije volio pričati

Piše: Redakcija

Regiju je jučer potresla vijest o tragičnoj smrti slavnog repera Dalibora Adonova Grua, koji je izgubio život u nesreći koja mu se dogodila tokom kitesurfinga. 

Uz muziku, reper je obožavao i sport i drušenje s porodicom i prijateljima što je često i isticao. No, o jednom dogođaju, nikada nije volio pričati. Upravo on, obilježio mu je život.  Naime, prije deset godina ostao je bez jednog od najboljih prijatelja koji je umro toko odmora u Egiptu od posljedica misteriozne bolesti, piše “Žena.rs”.

– Ovisi o trenutku ali, generalno, rad je najbolji način da skreneš misli na drugu stranu. Mnogo je lakše juriti po gradu zbog priprema za snimanje novog spota, nego sjediti kod kuće i razmišljati što se desilo i je li moralo tako biti – izjavio je Gru jednom prilikom. 

View this post on Instagram

💪

A post shared by DALIBOR ANDONOV ~ GRU (@gru.fanpage) on

Zbog te tragedije i sam je odlučio biti oprezniji. Čak je razmišljao da sam nikada ne ode na odmor u udaljenije zemlje.

– U jednom trenutku čovjek razmišlja i na taj način, ali već sljedećeg zaključuje sasvim drugačije. Ne znam što ću misliti za godinu dana.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti