Poznati glumac priznao: Nikad ne bih postao ovo što jesam da sam rekao da volim isti spol

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Holivudski glumac Matt Bomer  s publicistom Simonom Hallsom u braku je već osam godina. Par ima troje djece koje su im rodile surogat-majke. Naime, Bomer je svoju seksualnost otkrio preuzimajući humanitarnu nagradu “Steve Chase” kada je zahvalio suprugu i djeci na bezuslovnoj podršci. No, tek 2014. godine je otkrio detalje vjenčanja pa se tada saznalo kako se radilo o intimnoj ceremoniji.

View this post on Instagram

@sagawards here we come!! #sag #sagawards

A post shared by Matt Bomer (@mattbomer) on

– Bila je to mala i opuštena ceremonija. Taj osjećaj izgovaranja takvih zavjeta pred najmilijima je predivan i to je bilo važno za našu porodicu – otkrio je tada.

Danas se ne skrivaju te rado poziraju na crvenom tepihu. Ipak, tome su prethodile godine skrivanja i strah šta će javnost reći. 

View this post on Instagram

Love you always Dublin! #ststephensgreen

A post shared by Matt Bomer (@mattbomer) on

– Rođen sam u Teksasu, a tek sam dolaskom u New York s 22 godine postao svjestan toga da postoji mogućnost da dva muškarca budu u braku te zajedno odgajaju djecu. Da sam priznao ko sam u srednjoj školi, nikada ne bih stigao u Hollywood. Moj bi život krenuo u potpuno drugom smjeru koji bi bio jako bolan – priznao je jednom prilikom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti