Pogledajte rezultate: Potrošila je pola miliona dolara da bi izgledala kao Kim Kardashian

Piše: Redakcija

Jennifer Pamplona iz Los Angelesa potrošila je preko pola miliona dolara, a sve kako bi izgledala kao Kim Kardashian. Naime, ona je prošla kroz više od 20 zahvata, a to svakako obuhvata stavljanje filera u lice i zadnjicu, vađenje rebara, botoks i silikonske grudi. No, jedan od posljednjih zahvata, onaj od prošlog mjeseca, doveo ju je do ozbiljnog problema obzirom na činjenicu da su joj usne stalno krvarile. 

To ju je motiviralo da izvadi filere iz usta, ali i da donese odluku da se više ne vraća zahvatima. 

– Usne mi jesu razvučene, ali izgledaju bolje nego kada su bile naduvane kao balon. Želim da moja priča bude primjer drugim djevojkama koje žele veće usne. Zapravo, uopšte nisu lijepe. Na kraju se sve pretvori u košmar, drago mi je da sam naučila lekciju – rekla je Jennifer. 

Pogledajte kako izgleda. 

View this post on Instagram

👑

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

View this post on Instagram

Shooting For @telemundo Stay Turned 💫🎥

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti