Kćerka Andie MacDowell nova je holivudska zvijezda

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

 
Kćerka glumice Andie MacDowell aktivno se glumom bavi tek pet godina, ali se za nju sve više bori producenti u Hollywoodu. Margareth Qualley ima mnogo elana, volje i želje za učenjem, a prilike da pokaže talent nude joj se trenutno na svakom koraku.
 
 
Prije svega, ona je plesačica, a tek onda se smatra glumicom. U mnogim intervjuima napominje kako je u glumu ušla na nagovor prijatelja, a prije toga iskljčivo se držala plesa. Iako je odrastala u porodici poznatih roditelja, s majkom glumicom i ocem modelom Paulom Qualleyem, Margareth se nije vidjela u istom biznisu.
 

https://www.instagram.com/p/B13cqi7hdG5/

 
– Zapravo nisam htjela biti glumica, jednostavno sam se željela baviti plesom i živjeti od toga. Bila sam ozbiljna s tom odlukom. Jako sam se trudila da mi ples postane potencijalna karijera, a onda sam u jednom trenutku shvatila da sve to radim iz pogrešnih razloga. Koliko god sam bila zaljubljena u ples, sve se svelo na to da na koncu nisam toliko uživala u tome jer sam se previše trudila biti najbolja. Između ostalog shvatila sam da neću nikada moći biti najbolja moguća plesačica jer sam imala i fizičkih ograničenja –  rekla je u intervjuu za jedan američki portal.
 

Baletom se bavila od ranog djetinjstva, a onda se sa 16 godina preselila u New York kako bi završila srednju školu i shvatila što želi kasnije.

– Živim sama od svoje 16. godine u New Yorku. Prvo vrijeme bilo je jako čudno jer nisam znala što bih sa sobom. Posvetila sam se školi i studiranju, a onda je u jednom trenutno postalo jako čudno samo ići na fakultet i ništa ne raditi sa strane. Tadašnji dečko zapravo me pogurnuo u smjeru glume. Odveo me na kurs glume i to je bilo dovoljno, znala sam da se time moram baviti – otkrila je. 

https://www.instagram.com/p/BvExx9WBMbn/

Pročitajte još