Uzrok razvoda: Holivudski zavodnik otkrio mračne životne detalje

Piše: Redakcija

Zahvaljujući filmu “Bilo jednom u Hollywoodu”, slavni glumac Brad Pitt ponovo je u fokusu svih svjetskih medija. Nedavno je dao veliki intervju za “The New York Times” u kojem je otkrio nepoznate detalje iz svog života. Naime, on se osvrnuo na jedan od najtežih perioda u životu, kada se, nakon 11 godina, okončao njegov brak s Angelinom Jolie. Jedan od glavnih razloga za kraj bila je Bradova odanost alkoholu, a kap koja je prelila čašu bilo je njegovo opijanje dok su privatnim avionom putovali sa djecom. 

– Na kraju sam uzeo stvari u svoje ruke i odrekao se alkohola – rekao je Pitt i priznao da je 18 mjeseci išao na sastanke anonimnih alkoholičara, a nakon što je Angelina predala papire za razvod. 

– Gledate sve te muškarce koji sjede u krugu i sasvim iskreno progovaraju o najintimnjim stvarima. To je nešto što nikada prije nisam iskusio. To je bilo moje sigurno mjesto na kojem su osuđivanja svedena na minimum, a ja sam samog sebe puno osuđivao – rekao je on. 

No, alkohol svakako nije jedini porok kojem se Brad u jednom periodu života odao. Naime, on je priznao da je konzumirao i marihuanu. 

– To je bilo 90-ih i sva ta pažnja mi nije prijala. Bilo mi je zaista neprijatno zbog svih tih očekivanja, ali i mišljenja drugih. U jednom trenutku sam postao pustinjak – otkrio je on. 

Pročitajte još