Upoznali su se kada je on ima 19, a ona 42 godine: Slavni glumac otkrio sve o ljubavi sa suprugom

Piše: Redakcija

Aaron Taylor-Johnson jedan je od najtraženijih britanskih glumaca koji, osim svojim poslovnim uspjesima, pažnju javnosti privlači i svojim brakom. Naime, on je suprugu Sam upoznao davne 2008. godine, a zanimljivo je da je on u tom trenutku imao samo 19, a ona 42 godine. Riječ je o braku koji već cijelu deceniju intrigira javnost, a Aaron je sada u intervjuu za  “Sunday Telegraph” progovorio o tome. 

– Odmah sam znao da je Sam moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatak života s tom ženom. Dobro se sjećam to dana, kao i dana kada sam je zaprosio – rekao je on. 

https://www.instagram.com/p/BuUd2ZEBOqR/

On se osvrnuo i na razliku u godinama između njega i supruge, koju javnost smatra izuzetno spornom. 

– Znao sam da želim porodicu s njom, znao sam da želim djecu i mjesec kasnije ona je čekala naše prvo dijete. Nikada, ni u jednoj sekundi nisam osjetio jaz između nas zbog godina – rekao je on. 

Par danas ima sina i kćerku. 

https://www.instagram.com/p/BzTOm2NBG6Z/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti