Osvajala je medalje i imala slavu i ljepotu, a onda je preko noći posrnula i završila u zatvoru

Piše: Redakcija

Verona van de Leur bila je jedna od najuspješnijih gimnastičarki na svijetu, a u svojoj kolekciji ima brojne medalje sa svjetskih i evropskih takmičenja. Naime, ona je 2002. godine bila na vrhuncu svoje karijere, ali je ubrzo nakon toga dane slave i uspjeha zamijenila nizom nelegalnih poslova, a 2011. godine je čak završila i u zatvoru zbog ucjene. Ona je ucjenjivala jedan stariji bračni par, a nakon što je jednog od partnera fotografirala tokom preljube u jednom parku. 

Upravo to je bila prelomna tačka u njenom životu, kada je odlučila da zaboravi na sport i da se okrene potpuno drugačijoj profesiji kada je postala zvijezda filmova za odrasle iako na svom Instagramu tvrdi da se bavi modelingom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti