Slavna glumica progovorila o spontanom pobačaju: Još uvijek čuvam fotografije s ultrazvuka

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Poznata glumica Shay Mitchell očekuje prvo dijete s dečkom Matteom Babelom, ali je otvoreno progovorila pobačaju.

U novom YouTube videu ”Keeping a Secret” objasnila je sve o tom teškom događaju, ali i zašto je čekala šest mjeseci da objavi da je trudna.

– Čekala sam tako dugo zbog prvog puta… zato što tada nije išlo kako sam se nadala i bilo je jako teško. Prvi put kad sam zatrudnjela prošle godine Matte i ja nismo to planirali, samo se dogodilo i zbog toga smo bili jako uzbuđeni. Tada sam bila trudna oko tri mjeseca i nisam imala pojma o postocima pobačaja. Kada mi se dogodilo, stvarno me iznenadilo – rekla je Shay.

Bilo joj je teško dok je o tome govorila, a otkrila je i kako u mobitelu još uvijek čuva fotografije s ultrazvuka i kako je zapravo to sve čudno, jer ih, nije pogledala. 

– Nije da sam zaboravila što mi se dogodilo, možda se sada činim sretnom i jesam sretna  zbog nove bebe, ali još uvijek osjećam da sam jedno dijete izgubila – rekla je Mitchell.  

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti