Turski zavodnik sud je napustio u zagrljaju sa suprugom, ali i pristao da je doživotno finansira

Piše: Redakcija

Popularni turski glumac Özcan Deniz prošlog mjeseca razveo se od svoje 20 godina mlađe supruge Feyze Atkan, nakon samo 15 mjeseci braka. No, nakon razvoda par je nastavio živjeti u istom domu zbog 14-mjesečnog sina Kuzeya. Vila u kojoj žive nalazi se u luksuznome istanbulskom naselju Zekeriyaköy, u kojoj su Özcan i Feyze i vjenčali, ipak je pripala supruzi, dok glumac namjerava sebi kupiti stan u njenoj blizini. Nakon razlaza, starateljstvo nam sinom je zajedničko,  a prema izvorima bliskim paru to je bio jedini Fezyin uslov za razvod.

Nakon potpisivanja papira za razvod, par je sud napustio zajedno i zagrljeni, ignorirajući turske paparazze. 

Osim vile, Özcan će bivšoj supruzi doživotno isplaćivati mjesečni iznos od skoro 45 hiljada maraka i 10 hiljada maraka alimentacije za sina. 

Podsjećamo, i ranije se pisalo o problemima u njihovom braku, ali oni do sada nisu govorili o tome. Vjenčali su se prošle godine na tajnoj ceremoniji, a javnost su o tome naknadno obavijestili objavom zajedničke fotografije na Instagramu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti