Spremaju svadbu: Obje su nekada bile muškarci, a razlika između njih je 46 godina

Piše: Redakcija
 

Nije tajna da je Caitlyn Jenner, nekada bila Bruce koji je bio oženjen mamom Kardashian-Jenner klana, Kris. No, poznati olimpijac je promijenio svoj spol, te doživjeo veliku fizičku transfomraciju. 

– Nikada me nisu privlačili muškarci, već isključivo žene, a sada želim da se deklariram kao aseksualna osoba – rekla je u jednom od intervjua. 

Ona se danas, a od 2017. godine, zabavlja s 46 godina mlađom Sophiom Hutchins, a strani mediji prenose da će uskoro stati na ludi kamen.  No, ono što je zanimljivo kada je Sophia u pitanju je da je i ona, poput svoje partnerice, promijenila spol. Njih dvije danas žive zajedno, a uprkos tome što se piše o tome da planiraju svoje vjenčanje, svoju vezu nikada nisu javno priznale. No, u javnosti se najčešće pojavljuju zajedno, a Sophia je u jednom od intervjua otkrila da ju je upravo Caitlyn podstakla na promjenu spola. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti