Ostali su bez filmskih angažmana: Zamijenile su ih kolege iz struke

Piše: Redakcija

Često se dešava da producenti dodjele nekom glumcu ulogu a nakon nekog vremena, kada snime većinu kadrova, zamijene ih neke od kolega. Time se još jednom pokazalo koliko je okrutan svijet Hollywooda. U nastavku možete pogledati koje glumce su zamjenile njihove kolege iz struke.

Julianne Moore i Melissa McCarthy

Glumica Julianne Moore je za vrijeme jednog televizijskog intervjua otvoreno priznala da je zapravo ona trebala igrati glavnu ulogu u filmu „Can You Ever Forgive Me?“, koju je dobila Melissa McCarthy. Do zamjene je došlo jer su Moore i redatelj imali različite ideje o tome kako treba izgledati taj lik.

https://www.instagram.com/p/Bs_1Yd-Bwa_/

Mark Wahlberg i Ryan Gosling

Nakon što se udebljao 27 kilograma, Ryan Gosling izbačen je iz projekta „The Lovely Bones“. Tada ga je zamijenio Mark Wahlberg.

-Očito smo imali drugačije vizije o tome kako taj lik treba izgledati. Ja sam bio uvjeren da lik mora biti deblji – rekao je Gosling.

Anne Hathaway i Katherine Heigl

U popularnom filmu „Zalomilo se“ pratimo Katherine Heigl kao trudnicu kojoj dijete nije bilo u planu, ali ono što je menje poznato jeste da je ovu ulogu trebala odigrati Anne Hathaway.

– Moj problem bio je što prije toga nisam osjetila majčinstvo na vlastitoj koži i jednostavno se nisam vidjela u ulozi trudnice. Nakon što sam rodila sama sam sebi rekla da sam trebala prihvatiti tu ulogu – objasnila je Hathaway.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti