Avdija i Lejla Vršajević: Dvije najljepše godine s Ahmedom

Piše: Redakcija

Fudbaler Avdija Vršajević i njegova supruga Lejla proslavili su drugi rođendan sina Ahmeda, koji je u njihove živote došao nakon osam godina braka. Proslavu su organizirali u krugu porodice, a dječak je slavio i sa svojim drugarima u vrtiću u Izmiru, gdje trenutno žive.

– To je najljepši dan u godini. Ahmedovim rođenjem naši životi su postali ljepši i bolji. Tad smo, zapravo, spoznali šta je prava sreća. Naše najljepše dvije godine – kaže mama Lejla.

Avdija i Lejla u bračnu luku su uplovili 2009. godine, a upoznali su se još u srednjoškolskim danima. Dolaskom Ahmeda na svijet, njihova ljubav postala je samo jača, a dom ispunjen neizmjernom srećom i veseljem. Danas ponosni roditelji govore da je njihov najveći cilj da im je porodica zdrava i potpuna te da sin izraste u dobrog čovjeka. 

– Dijete ne možete dobiti kada vi poželite, nego kada Bog to odredi. Ne treba nikada odustati od želje za potomstvom, treba se boriti do kraja, jer je to nešto najljepše. Cilj svakog čovjeka je da se ostvari u roditeljskoj ulozi – rekao nam je Avdija kada je dobio sina.

30

Iako je trenutno Turska njihov dom, gdje sa svojim sinom žive miran život, daleko od očiju javnosti, ne kriju da bi u budućnosti voljeli nastaviti život u svojoj domovini.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti