U mladosti je bio daleko od zavodnika: Nevjerovatna transformacija turskog glumca

Piše: Redakcija

Foto: Nova TV

Turski glumac Ozcan Deniz , kojeg publika cijeni po ulozi Faruka iz serije „Istanbulska nevjesta“, smatra se za jednog od najvećih zavodnika, no fotografije iz mladosti dokazuju suprotno. Zahvaljujući bogastvu i slavi, mnogi često pomisle kako je ovaj glumac rođen pod sretnom zvijezdom, ali to u njegovoj mladosti i nije bilo tako.

Rođen je kao drugo od šestero djece iz radničke porodice u Ankari, te se od malih nogu borio za egzistenciju. Karijeru je počeo kao pjevač narodne muzike, potom je ušao u glumačke vode, a danas je megazvijezda filmske i muzičke industrije u Turskoj, te vlasnik produkcijske kuće DNZ Film, koji je režirao i šest filmova.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Usredotočen na poslovni uspjeh, Özcan Deniz kasno je zasnovao porodicu. Oženio se prošle godine i dobio sina, a danas su stigle vijesti kako se ovaj popularni glumac nakon 15 mjeseci odlučio razvesti. Više o ovome čitajte ovdje.

No, nas je potaknula njegova životna priča te smo odlučili podijeliti s vama fotografije iz njegove mladosti. Iako danas važi za jednog od najvećih zavodnika, čini se da mu mladost i nije bila naklonjena. Pogledajte kako se slavni glumac mjenjao kroz godine.

View this post on Instagram

Telofonumda senden mene qalan yegane xatirem olan Ses yazina done done qulaq asiram, cox darixmiwam senin ucun, sen menim en gozel sehfimsen, yoxsan icimde cox geribe bir tenhaliq var , ele bil weherde tek qalmiwam. icimde umud var, seninle ne vaxtsa qarwilawacagimizi hiss edirem, belkede bu yazini oxumayacaqsan belkede seninle sensiz yaziwdigimi hec vaxt bilmeyeceksen Amma bu meni narahat etmir, cunki men seninle uz uze oturub daniwirmiw kimi yaziwiram . Senin ucun cox darixiram , getdin…… #özcandeniz #döndesem #geleceğimyanına #ağlamakyok #ağlamakyokyüreğim #birtelefon #fikretdedeoglu #buldunmuyerimekimseyibuldunmu #buldunmu #cinaremelikzade #mustafaceceli̇ #vurulmuşambiryara #caniminici #❤ #hesretnegmesi #hayatiminanlami #kalbimdekisevdan #icimdekisen #icimdekiduman #gitmeseviyorum #delikanlım #dehardasan #döngel #duvaryazıları

A post shared by Sənə yazmadım : Səni yazdım 💞 (@canim__pg__) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti