Ljubavna odluka slavnog para: Kada dođe vrijeme da napustimo ovaj svijet, otići ćemo zajedno

Piše: Redakcija

Čuveni muzičar Alice Cooper šokirao je javnost kada je otkrio da sa svojom suprugom Sheryl Goddard ima pakt o smrti koji je nastao usljed toga što su shvatili da ne mogu da prežive jedno bez drugog. Naime, on je za britanski “Mirror” otkrio da su isplanirali da će,  kada za to dođe vrijeme, život napustiti zajedno. 

– Napravili smo dogovor. Ne postoji način da preživimo jedno bez drugog. Ne mogu da živim bez nje. Oduvijek smo govorili da neće biti vremena tokom kojeg ćemo žaliti što onog drugog nema. Kada god se to desi, mi ćemo otići zajedno – rekao je Cooper. 

Podsjećamo, njih dvoje su bračne zavjete razmijenili davne 1976. godine, a imaju dvije kćerke i sina. Cooper je u jednom od intervjua govorio i o tome šta je tajna uspješnog braka. 

– Oženi djevojku u koju si zaljubljen – rekao je on i dodao da se sa svojom suprugom nikada nije posvađao. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti