Amra pokazala kakav odnos ima s Edinovim roditeljima

Piše: Redakcija

Supruga našeg najpoznatijeg fudbalera Edina Džeke, Amra pokazala je kakav odnos ima s njegovim roditeljima, majkom Belmom i ocem Midhatom. Naime, na njenom Instagram profilu često imamo priliku vidjeti zajedničke fotografije sa svekrom i svekrvom, a uz njih su uvijek i zanimljivi opisi. 

Tako je porodica Džeko prošle sedmice bila na svadbi u Njemačkoj, a manekenka je uz objavljenu fotografiju s mamom Belmom napisala: “Najbolja svekrva”, dok je uz onu s ocem stavila srce. 

Foto: Instagram

Također, Amra je i sa nedavne utakmice objavila fotografiju na kojoj je s Edinovim roditeljima, te je njome pokazala da ih smatra roditeljima. Uz nju je napisala: “Mama i tata”. 

Edin nikada nije krio da su mu kroz karijeru najveća podrška bili roditelji te da je zahvaljujući njima postao ovo što je danas. To je danas, svakako i njegova supruga te njihova zajednička djeca, Una i Dani.

–  Počeo sam igrati sa deset godina starosti i možda je to prekasno kada gledate danas da djeca počinju igrati fudbal već sa pet ili šest godina. Ipak, vrijeme poslije rata bilo je teško za mene i moju porodicu. Ipak, moji roditelji su me odveli u klub da počnem trenirati i od tada su uvijek bili uz mene – i u dobru i u zlu. Njima moram biti najzahvalniji za sve što sam napravio – kazao je Edin jednom prilikom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti