Od slatke djevojčice do prave buntovnice: Ovako danas izgleda zvijezda Disneyevih filmova

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Svi oni koji su odrastali uz Disneyeve filmove za djecu i mlade dobro se sjećaju crvenokose djevojčice iz kultne komedije“Zamka za roditelje“. Lindsay Lohan svoju karijeru počela je 1998. godine upravo u ovoj komediji, a utjelovila je lik jednojajčane blizanke. Sa 12 godina gotovo preko noći je postala zvijezda koje se Hollywood nije mogao zasititi. U svojim tinejdžerskim godinama glumila je u “Šašavom petaku”, “Kraljica škole” i “Opasne djevojke”, a već 2004. izdala je i svoj prvi muzički album “Speak”.

https://www.instagram.com/p/BygeY2phmsw/

Na ovu glumicu djetinjstvo pred objaktivom nije dobro utjecalo. Njena karijera postala je puna uspjeha ali i padova. Prošla je od faze umiljate slatkice sve do faze buntovne alkoholičarke. Najgore razdoblje u n jenom životu bilo je iz 2007. godine kada je uhvaćena kako vozi pod utjecajem droge i alkohola. Svoju crvenu kosu ofarbala je u smeđu i intenzivno započela druženje s bogatom nasljednicom Paris Hilton.

https://www.instagram.com/p/ByHP5oqBoYD/

Nakon što je počela konzumirati litre alkohola i koristiti neograničene količine droge na zabavama koje je organizirala Hilton, Lohan je završila na klinici za odvikavanje. Nakon dugotrajne borbe s ovisnošću i stalnih skandala i okršaja s paparazzima, ponovo je postala meta svih svjetsk9ih tabloida 2008., kada je javnosti obznanila vezu s poznatom DJ-icom Samanthom Ronson. Više od godinu dana Lohan i Ronson bile su nerazdvojne, da bi na posljetku ipak priznale kako su u sretnoj vezi.  Iako su neki mislili da će je pronađena ljubavna sreća smiriti, to se nije dogodilo. Zakleta party djevojka Lohan nastavila je izlaziti i to takvim tempom da je postalo posve normalno vidjeti je onesviještenu na ulicama ispred klubova. Upravo u jeku vrhunca svojeg partijanja, počelo se šuškati i o tome da je glumica teško bolesna.

https://www.instagram.com/p/BxqW36aBYop/

Njene fotografije u bikiniju otkrile su kako je glumica bulimičarka. Težak poremećaj u ishrani naštetio je njenom zdravlju, pa se na neko vrijeme povukla iz javnosti i pobrinula se sama za sebe. Također, morala je odslužiti i jednodnevnu zatvorsku kaznu zbog vožnje pod utjecajem opijata, a dodatno su je kaznili i time da je morala iči na zastanke s porodicama kojima je neko poginuo u saobraćajnoj nesreći. Sudac je na taj način želio Lohan naučiti vrijednu lekciju da nikada ne sjeda za volan pijana ili  nadrogirana jer ne ugrožava samo svoj život već i druge vozače.

https://www.instagram.com/p/BxWUdMEFvLm/

Ipak Lohan nije naučila ništa iz tog iskustva pa je ponovivši svoj prekršaj osuđena na 90 dana zatvora. Može zahvaliti samo svom zvjezdanom statusu što zaista nije završila iza rešetaka, pa joj se nakon prve presude sud ipak smilovao i odredio joj obvezno psihijatrijsko liječenje. Ni to nije pomoglo jer je 2010., osuđena na 4 mjeseca zatvora zbog krađe zlatne ogrlice. Pomislili biste da zvjezda poput nje ima sve i nema potrebu krasti, no Lohan je poklekla pred niskim strastima i zbog toga ponovno završila u sudnici.

https://www.instagram.com/p/Bt8wurkBTTf/

Zbog svega njenaje karijera očekivano je jako patila. Iako je dobivala projekte, Lohan bi se često dogodilo da je producenti i redatelji otpuste sa snimanja filma, jer nisu željeli kvariti ugled svog projekta s toliko problematičnom glumicom.

https://www.instagram.com/p/BtWB7GVhj3p/

Danas se Lindsay vratila korijenima, ponovno ima crvenu kosu koja ju je proslavila, a navodno se odrekla i alkohola. Živi i radi u Londonu gdje glumi u pozorišnim predstavama te i dalje odlazi na celebrity događaje na koje je pozivaju zbog stare slave.

Pročitajte još