Bivša djevojka Leonarda DiCaprija: Zarađivala je milione, a danas joj porodica daje 200 dolara mjesečno da preživi

Piše: Redakcija

Problemi u životu slavne manekenke Erin Heatherton, koju javnost najprije prepoznaje kao  bivšu  djevojku holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, ne prestaju. Naime, iako su nekada njeni honorari na godišnjem nivou bili milionski Erin se danas nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima. Tako je City National banka tuži zbog duga od 400.000 dolara, država New York zbog neplaćanja poreza, a tu je i bivši poslovni partner kojem duguje 100.000 dolara. 

No, Erin je na sudu istakla da jednostavno nema te pare, te da je najvrijednija stvar koju posjeduje ogrlica od 950 dolara, a dodala je i detalj da je u ovoj godini zaradila svega  2.820 dolara. Sve to ju je, kaže, dovelo u situaciju da svaki mjesec od članova porodice i prijatelja uzima 200 dolara kako bi preživjela. 

Manekenkino siromašenje započelo je u 2018. godini u kojoj je, navodno, zaradila samo 18.000 dolara. Podsjećamo, plavokosa ljepotica već 13 godina radi kao model, a u karijeri je bila i član “Victoria’s Secret” skupine. Ne zna se tačno što je uzrok njenog, može se slobodno reći, bankrota. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti