U susret finalu: Nastupi koji su obilježili Džejlino učešće u Zvezdama Granda

Piše: Redakcija

Finale jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja “Zvezde Granda” bit će održano 20. juna, a svi s nestrpljenjem čekaju da vide ko će to ove godine biti pobjednik. Ako je suditi po stavu na društvenim mrežama, ali i po stavu pojedinih članova žirija, mlada Goraždanka Džejla Ramović svakako je jedan od favorita. Džejla će u finalu takmičenja nastupiti prva. 

Džejla je do finala došla zahvaljujući savršenim izvedbama, a nije joj trebalo dugo da osvoji srca publike. Veliku podršku joj daje i njena mentorica Marija Šerifović, koja je već prilikom prvog Džejlinog pojavljivanja rekla da je vidi u finalu, što se i ostvarilo. Džejla je nedavno otkrila i to da joj je Marija ogromna podrška. 

– Neizmjerno ti hvala na svemu što si tokom takmičenja uradila za mene i moje kolege iz tima. Što si mi prije svega bila prijatelj, pa onda i najbolji učitelj i ogromna podrška. Upoznala sam osobu koju od malih nogu gledam na TV-u i na neki način joj se divim. A evo nas danas skupa u Parizu – napisala je, između ostalog, Džejla. 

View this post on Instagram

My mentor is better than yours! 😁 Jedna i jedina @serifovic 👑❤ Neizmjerno ti HVALA na svemu što si tokom takmičenja uradila za mene i moje kolege iz tima. Što si mi prije svega bila prijatelj, pa onda i najbolji učitelj i ogromna podrška. Upoznala sam osobu koju od malih nogu gledam na TV i na YouTube i na neki način joj se divim. A evo nas danas skupa u Parizu! 😍😂 Hvala svima koji su mi na neki način pomogli u pripremama za nastupe i upotpunjavali moj izgled! @studioprostor @nenailic @kristinabekvalac @vidicsasa @irmakohel @image__go @have2have_ @sasko_nikolic @andreazvonodizajn Moram spomenuti i nindže iz najboljeg tima: @ahmed_orahovcic @armin.jusufovic22 i @ognenzdravkovski koji su sada moji dobri prijatelji i koji me gledaju kao mlađu sestru 🤩 A onda na kraju, vi, moja publika, najveća podrška! Ne mogu vam se dovoljno zahvaliti što ste uvijek uz mene!!! Hvala vam do neba! ❤ GLEDAMO SE U FINALU 20.06.2019.! 💪🏻❣

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

 Zanimljivo je da je u ovom muzičkom takmičenju do sada pobijedila samo jedna žena, Milica Todorović, a mlada Goraždanka bi svojom pobjedom prekinula niz muških pobjednika. Pogledajte neke od Džejlinih nastupa. 

https://www.youtube.com/watch?v=TwBQ8wwREjc

Nastup pogledajte na – 1:59:17

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti