Enrique Iglesias priznao: Anna mi je dva puta rekla da me ostavlja, odlučio sam je vratiti

Piše: Redakcija

Enrique Iglesias je ponovo iskoristio koncert da publiku upozna s nepoznatim detaljima iz svog privatnog života. Nastupajući u New Mexicu, u pauzama je govorio o svom odnosu s Annom Kournikovom. Pjevač i bivša teniserka zajedno su 17 godina i danas su roditelji uskoro dvogodišnjih blizanaca; Lucy i Nicholasa. U odnosu je bilo uspona i padova, pa iako nikad nisu stali pred matičara, vezu su uspjeli sačuvati.

-Sa djevojkom sam 17 godina, imali smo dobre i loše dane. Momente kada sam želio sve okončati, kada sam razmišljao kako ne mogu dalje – sjetio se Enrique koji je Annu upoznao 2001.godine na snimanju njegovog spota za pjesmu “Escape” u Miamiu.

No, onda je došao trenutak kad je Anna ostavila njega. No, tada je odlučio vratiti je, pa joj je napisao pjesmu “Enamorado Por Primera Vez” (Zaljubljen po prvi put). Jasno je da je romantična gesta bila uspješna. Anna i Enrique su i danas zajedno i uživaju u ljubavi svojih blizanaca.

-Dva puta se desilo da mi je rekla: “Dosta je, završavam sve”. I sjećam se i danas kako sam napisao tu pjesmu da joj njome kažem izvini. Pisanje je bila moja terapija.

Privatno priznanje je bilo iznenađenje za publiku na koncertu, jer Enrique i Anna su samozatajni kad je o njihovom odnosu riječ. Oni ne samo da ne govore o privatnom životu već je i Annina trudnoća protekla u strogoj tajnosti. Fanovi su tako ostali zatečeni kada su čuli vijest da je njihov omiljeni par dobio djecu.

View this post on Instagram

Three children in this video 😁

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

View this post on Instagram

#sundaymood 🎄🎄🎄

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

-Otkrit ću vam tri stvari, prva je, postao sam otac prije 12 sedmica, druga je da volim svoje dvije bebe, i treće; volim svoju djevojku. Volim vas ljudi i hvala vam što ste večeras tu – kazao je Enrique 2017.godine na koncertu u Budimpešti, I tako zapravo otkrio da je postao otac.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti