Ona je ljepotica koja je kraj sebe uspjela zadržati neodoljivog šarmera: Žene su ludile za njim, ali joj je ostao vjeran

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bq0hyGIlute/

Da je ljubav u svijetu showbizza relativan pojam, pokazali su brojni slavni parovi, čiji brakovi nisu izdržali mnogo, a “pucali” su samo nakon nekoliko mjeseci. Iako postoje oni koji sretno žive već 20 i više godina zajedno, malo je njih koji poput slavnog fudbalskog reprezentativca Italije, Roberta Baggia, imaju takvu ženu kraj sebe, koja već dvije decenije, na okupu drži porodicu, kojoj je ljubav, sklad i zajednički život, ispred svega.

Važio je za velikog šarmera i najvećeg fudbalskog znalaca u reprezentaciji Italije 90-tih godina. Bio je okružen atraktivnim djevojkama gdje god da je išao, ali je ipak, svoje srce dao prelijepoj Andreini Fabbi, koja i danas, svom suprugu daje najveću podršku.

Nakon nekoliko mjeseci ljubavi, vjenčali su se 1999. godine, ali niko nije ni mogao pretpostaviti da će nemirni Baggio, ostati vjeran samo jednoj ženi.

Ubrzo su dobili kćerku Valentnu, a potom su na svijet stigli sinovi Mattia i Leonardo. Sklad vlada u porodici Baggio, a svaki trenutak slobodnog vremena, provode zajedno. Nakon što su djeca odrasla, Roberto i Andreina odlučili su posvetiti se privatnom biznisu, a pored nekoliko projekata, Roberto je najaktivniji u fudbalu, gdje radi na razvoju i otkrivanju mladih talenata. Njegova supruga uvijek je uz njega, na putovanjima, sastancima i pored svega, daje mu podršku ali i savjete kada su teške odluke u pitanju.

View this post on Instagram

❤️❤️…

A post shared by Andreina Fabbi Baggio (@andreinafabbibaggio) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti