Privatni život turske glumice daleko je od glamura: Kćerka Lara joj je najveća utjeha

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih turskih glumica zasigurno je Meryem Uzerli, koja je u megapopularnoj seriji Sulejman Veličanstveni utjelovila lik sultanije Hurem. Iako bi svako rekao kako joj je privatni život identičan onom sa TV-a, to pak nije slučaj. Ova glumica izvan filmskog seta živi posve običnim životom.

Za kćerku je jako vezana i smatra da joj je upravo ona najvećaa utjeha. Za vrijeme trudnoće prolazila je kroz privatnu dramu, zbog koje se našla u teškoj depresiji, te se morala liječiti. To je i bio razlog zbog kojeg je napustila popularnu seriju Sulejman Veličanstveni, kroz koju su je upoznali gledatelji iz BiH.  Meryem je čak pokušala izvršiti i samoubistvo, a sve zbog svađa i maltretiranja od strane svog tadašnjeg partnera Cana Atesa.

Svojoj trudnoj partnerici Can je kazao kako ne želi imati s njom dijete jer se već ostvario kao otac. On iza sebe ima već dvoje djece i smatrao je kako će još jedno dijete sve pokvariti. Ipak ona je istrajala u svojoj odluci i rodila kćerku Laru. Nakon toga ništa nije moglo spasiti njihov odnos, naročito kad su ovog biznismena ubrzo nakon toga počeli povezivati s drugim ženama.

View this post on Instagram

#loveofmylife ❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Iako su se svi ovi događaji desili ne tako davno, ona ih je hrabro ostavila postrani i odlučila živjeti život punim plućima. Pored svoje slave i popularnosti koju je stekla ona dokazuje da je ipak samo jedna obična žena.

View this post on Instagram

#tb #elle #berlin

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Nedavno je bila na filmskom festivalu u Cannesu, gdje je zahvaljujući svom izgledu i haljinama koje otkrivaju previše dobila mnoge kritike od strane javnosti. Više o ovome čitajte ovdje.

Sada se vratila svom svakodnevnom životu i kćerkici Lari. Upravo joj je kćerkica Lara u život unijela veliku promjenu i sreću, te se ne odvajaju jedna od druge, što dokazuju i fotografije iz Njemačke. Meryem svoju kćerkicu Laru odgaja sama, a kad god za to ima priliku rado sa svojim fanovima podijeli poneku fotografiju iz svog privatnog života. Tako je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s kćerkom dok šetaju u Kaselu, u Njemačkoj, te razniježila srca svih njenih fanova koji su joj ostavili mnoštvo komentara ispod fotografije.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti