Nekada su je povezivali s Filipom Živojinovićem, a sada s Džumhurom: Znate li ko je Zorana Jovanović?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Najuspješniji bh. teniser Damir Džumhur navodno je u vezi sa poznatom srbijanskom blogericom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah. Naime, ona je prvobitno bila u vezi sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom, ali se njihova veza, navodno, završila nakon što ga je blogerica prevarila s Džumhurom. 

View this post on Instagram

last summer 🇬🇷

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

29-godišnja Zorana rođena je u Beogradu, a ostala je bez oba roditelja. O svom životu je napisala i knjigu. Jedna je od najuspješnijih u svom poslu u Regiji, a to se može zaključiti i po njenom Instagram profilu gdje je prati skoro 900 hiljada ljudi. 

– Najvažnije mi je da sredim boje, pa zato svaka moja fotografija prođe kroz šest aplikacija. Bitno mi je da imam onu nijansu plave koju volim, da mi koža ne bude narančasta, a kosa žuta. Samo zbog te plave mijenjam tri programa. Srećom, mršava sam pa sebe ne moram da sužavam, već se sve svodi na ujednačavanje boje kože – objasnila je jednom koliko je posvećena društvenim mrežama.

View this post on Instagram

🆗

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Instagram je njen posao, a ne privatni život. Ipak, njene fotografije pokazuju, da zaista vodi lagodan život. Uživa u modi i putovanjima. 

– Ja mogu da živim od bloga, i to odlično. Za druge blogere ne znam, ali ja sam od hobija napravila posao. Mislim da je jako bitan momenat kada ljudi shvate da ne mogu za kompenzaciju da dobiju reklamu na Instagram profilu sa 180.000 pratilaca ili na blogu sa toliko pregleda. Jednostavno je, ja njima pravim novac, pa tako i oni meni moraju da ga daju – kazala je. 

Zoranu su svojevremeno povezivali i sa Filipom Živojinovićem. No, oni su ipak oduvijek bili samo bliski prijatelji. Ostali su to i danas, kada je Filip u braku s Aleksandrom. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti