Najveći latino zavodnik uživa u ulozi oca

Piše: Redakcija

 

Iako važi za jednog od najvećih latino zavodnika, za kojim uzdišu žene širom svijeta, poznati glumac William Levy, ne obraća pažnju na ovu titulu, te  uživa u skladnom porodičnom životu sa suprugom Elizabeth i dvoje djece. Naime, par ima 13-godišnjeg sina Cristophera i 9-godišnju kćerku Kailey koja je, ako je suditi po objavama na Instagramu, prava tatina mezimica. 

William Levy es muy amoroso con su hija

William Levy y los inolvidables momentos con su hija Kailey

– Volim te jer si smiješan i jer me usrećuješ. Ti si moj heroj. Uvijek ću ti se diviti – riječi su koje je  malena Kailey, koja neodoljivo liči na svoju majku, uputila svom ocu. 

Kailey y William levy son muy unidos

William, ako je suditi po pisanju stranih medija, nastoji da svaki slobodan trenutak provede sa svojom porodicom, a posebno s malom mezimicom s kojom se nerjetko modno uskladi. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti