Bila je jedna od najvećih glumačkih nada, zabavljala se s Filipom Živojinovićem, a onda je nestala s javne scene

Piše: Redakcija

 

Maju Mandžuku, srbijansku glumicu, pamtimo po ulozi Kate u filmu “Munje”. Iako je nakon toga imala još nekoliko prilično zapaženih uloga, Maja  je nestala s regionalne javne scene. No, malo je poznato da se  zapravo preselila u Ameriku, gdje gradi uspješnu producentsku karijeru.

No, filmska karijera svakako nije jedino po čemu je Maja poznata. Naime, ona se prije pet godina zabavljala s Filipom Živojinovićem i bila glavna tema regionalnih medija. 

 

– Njihovo zajedničko društvo iznenađeno je novonastalom situacijom i svi su ubjeđeni da je u pitanju samo svađa koju će prevazići. Oduvijek su bili pojam skladnog para koji se međusobno dopunjuje i razumije – rekao je izvor blizak Filipu za srbijanske medije nakon njihovog raskida. 

Ni danas nije poznato zbog čega su 2015. godine  raskinuli nakon četiri godine veze i tri godine zajedničkog života u Americi, a ono što se zna je da Filip sada uživa u skladnom porodičnom životu s Aleksandrom Prijović. 

S druge strane, Maja danas živi na relaciji Amerika – Beograd u koji dolazi kako bi posjetila porodicu i prijatelje. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti