Zaljubili su se na setu, a zbog nje je ostavio trudnu suprugu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Bračni par Halit Ergenc i Bergüzar Korel srca bh. publike osvojio je serijom “1001 noć”, a poslije toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”. Njihova ljubav se i desila na setu serije “1001 noć” i od tada su posebno zanimljivi medijima. 

Naime, tada 23-godišnja Bergüzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon deset mjeseci rastao od Gizem, a ona je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod.

View this post on Instagram

#070809

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

On je nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio oko 250 hiljada turskih lira. Halit i Bergüzar su se vjenčali odmah po završetku serije. Porodični život nastavili su u jednom od prvih rezidencijalnih naselja u Istanbulu, u vili površine 150 četvornih metara. Sina Alija Bergüzar je rodila u februaru 2010. godine.

Halitov život

Već u djetinjstvu Halit je naučio biti buntovnik. Rođen je 30. aprila 1970. u Istanbulu, a njegov otac Sait je također bio poznati turski glumac. Prije nego što se proslavio glumeći u pozorištu, a zatim i na filmu, u je mladosti radio svašta, pa čak i prodavao papuče na pijaci kako bi zaradio za život, a već tada je s neizbrušenim glumačkim talentom uspješno zavodio žene. 
Gizem je upoznao je jednom restoranu a zajedno su proveli devet godina. 

Šuškalo se o razvodu

Da je Halit veliki zavodnik, potvrdio je i kada je dobio ulogu u seriji “Sulejman Veličanstveni”. S početkom snimanja ove serije počeli su problemi u njihovom braku.  Na setu se kao Halitova partnerica pojavila prelijepa Meryem Uzerli u ulozi Hurem. Njihove scene u kojima izmjenjuju nježnosti bile su dovoljne da Bergüzar izgubi živce, a mediji su počeli pisati i da se razvode, što se ubrzo ispostavilo kao netačna informacija. 

https://www.instagram.com/p/BwthsoQHL91/

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti