Udala se u raskošnoj vjenčanici Vere Wang, a iznenadit ćete se kada vidite šta nosi u svakodnevnim prilikama

Piše: Redakcija

 

Iako je od vjenčanja Dragane Džajić, kćerke fudbalske legende Dragana Džajića, i brata bivše teniserke Ane Ivanović, Miloša, prošlo već nekoliko dana njih dvoje su još uvijek jedan od najzanimljivijih regionalnih parova. No, koliko zapravo znate o Dragani Džajić? Riječ je o izuzetno uspješnoj mladoj ženi koja se nekoliko godina bavila manekenstvom, a potom je prešla na kreiranje spavaćica koje su sinonim ženstvenosti. Osim po tome Dragana je poznata i po istančanom modnom stilu koji njeguje. 

– Oduvijek sam voljela modu. Moja majka je žena od stila i ima nevjerovatno istančan ukus. Uvijek je imala lijepe korsete, bodije, kućne haljine, ali i kostime i haljine za posao. Od nje sam naslijedila ljubav prema modi – rekla je Dragana u jednom od intervjua za “Zena.rs”. 

U skladu s tim Dragana je za svoje vjenčanje izabrala raskošnu vjenčanicu Vere Wang. No, ono što je zanimljivo je da za privatne prilike bira nešto jednostavnije odjevne kombinacije. 

– Izbjegavam sintetiku i drečave boje, ali u svom ormaru imam i takve komade. Najviše nosim bež i bijelu boju. Jako volim nebo plavu i kada je lijepo vrijeme, često nosim plave lanene košulje i haljine. Pravim razliku u odijevanju preko dana i noći. Danju me nikada ne možete vidjeti mnogo sređenu jer se zaista trudim da mi se lice tokom dana odmori i zato sam uvijek bez šminke. Kada su u pitanju materijali, biram one laganije – rekla je ona i dodala da odjeću bira zavisno od situacije, a košulje i haljine su odjevni komadi koje najčešće nosi. 

Pročitajte još