Najbliži saradnici otkrili kako Melania i Trump provode vrijeme u predsjedničkom avionu

Piše: Redakcija

 

Kako piše Daily Mail, pozivajući se na insajderski izvještaj CNN-a, aktuelni američki predsjednik Donald Trump ima prilično neobične rituale kada putuje predsjedničkim avionom. Naime, aktivni i bivši članovi Trumpove administracije tvrde da putovanja s predsjednikom, posebno ona prekookeanska, mogu biti prilično neugodna zbog činjenice da predsjednik u avionu gleda Fox News, a stanje postaje napeto kada se pojave negativni prilozi o njemu. 

Članovi njegove administracije otkrili su da Trump  vrijeme u avionu provodi u prednjoj kabini, jede, gleda televiziju ili čita novine. Također, razgovara s osobljem i telefenom zove svoje prijatelje i simpatizere, a u momentu kada na televiziji vidi nešto što ga uznemiri zove nekoga da mu promijeni program. No, to nije sve. Trump, također, ima i naviku da usred noći probudi nekog od saputnika, a sve kako bi raspravljali o njegovim predstojećim susretima sa stranim državnicima ili smišljali šta će odgovoriti na medijske napise. 

Jedan član njegove administracije otkrio je i to da se Trump često više fokusira na negativne vijesti o sebi, umjesto da pažnju usmjeri na sastanke koji ga očekuju i na raspored aktivnosti tokom službenog putovanja. 

– On gotovo nikada ne spava – rekao je jedan od članova administracije za CNN. 

No, to svakako nije iznenadilo s obzirom na činjenicu da se zna da predsjednik i inače spava tek nekoliko sati dnevno, a u avionu spava još manje. On vrijeme provodi i tako što sa svojim saradnicima priča o sportu i tračevima iako mu preporučuju da se pridruži Melaniji u njihovoj privatnoj kabini i da se odmori. No, on s Melanijom u avionu ne provodi gotovo nimalo vremena, a posebno ne nasamo. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti