Rođena je kao milionerka, a živi životom beskućnika: Ulica je njen novi dom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bv4RSEknGuJ/

Najnoviji Tv shov koji je u SAD već doživio veliki uspjeh, promovira život djece milionera koja sada imaju sasvim nove životne cijljeve. Žele biti beskućnici, iako su im roditelji podarili sve što se zaželiti može. U reality emisiji “Rich Kids Go Homeless”, nekoliko djece milionera odlučilo je u potpunosti izmjeniti svoj život, tako što su se preselili na ulicu gdje pokušavaju preživjeti kao beskućnici skupljajući sekundarne sirovine i živježi u najtežim mogućim uslovima.

U posljednjoj emisiji, 21-godišnja Isabella James odlučila je odreći svog luksuza i preseliti na ulicu gdje planira živjeti sedam dana u potpunoj neimaštini.

View this post on Instagram

No I’m not x

A post shared by Isabella 🎓💋 (@isabellajsjamesx) on

-Oduvijek su me prosuđivali po mom izgledu. Ljudi misle da sam lijepa cura s puno love i da sam sigurno snob. Možda izgledam kao princeza, ali ja sam mnogo više od toga. Puno je droge i alkohola, a beskućnici bi trebalo da rade više da se maknu sa ulice- izjavila je izabela koja planira preživjeti proseći i sakupljajući sekundarne sirovine.

Ona je potom iznenadila mnoge izjavom da bi beskućnici trebalo da se “pomjere” sa mrtve tačke i preuzmu kontrolu nad svojim životom, dokazavši da se na ulici i te kako može zaraditi, samo ukoliko postoji jaka želja onih koji tamo žive.

https://www.instagram.com/p/BquqVUcHJxh/

https://www.instagram.com/p/BqU4XkaACjp/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti