Marina Tucaković: Najteži trenutak mog života bio je kada sam sina mrtvog pronašla u njegovoj sobi

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Marina Tucaković, autorica najvećih hitova u Regiji ponovo je progovorila o svojoj borbi s bolešću.

– Još nije sve sasvim u redu, pod terapijama sam, a prognoze zna samo onaj gore. Fali mi da se malo više krećem, da malo više izlazim, ali navikla sam da mi uvijek nešto fali, tako da je zapravo više-manje sve u redu, može se i ovako. Osjećam se dobro, redovno uzimam citostatike, a uskoro ću i na novu kontrolu – rekla je Marina za “Pink”. 

Marina je prije godinu i po otkrila da ima rak dojke i tada je počela njena borba, a to, danas, priznaje nije bilo lako. 

– Svi oni koji kažu da se u tim trenucima treba boriti, ne znaju da ti tada doslovno ne znaš gdje si. Pustiš da stvari idu svojim tokom, prepustiš se doktorima i sudbini i, naravno, ne razmišljaš o smrti – rekla je.

Smatra da je sve loše što joj se dogodilo počelo smrću njenog sina 2008. godine.

– Najteži trenutak mog života bio je kada sam sina mrtvog pronašla u njegovoj sobi. Događaj je to koji nijedan roditelj nikada ne bi smio doživjeti. On je imao problema s narkoticima i baš kad se sredio, poslije četiri-pet godina samo se jedno jutro nije probudio. Ja sam ga tako našla. Strašno! Ušla sam u njegovu sobu i zatekla to što sam zatekla. Tada je imao 24 godine. Uvijek sam imala strah da će mu se nešto dogoditi… Koliko sam ranije imala strahova… I eto, baš se dogodilo to čemu se tada sigurno nisam nadala. Sve sam suze tada isplakala. I uvijek se poslije pitala jesam li negdje pogriješila – ispričala je Marina o najtežim danima svog života.

Neko vrijeme nakon smrti svog sina nije radila. No kada se vratila pisanju, došla je i bolest. 

– Predosjećala sam da će se to dogoditi i zbog toga, dok sam na onkologiji čekala nalaze, nisam osjećala nikakav strah. Bilo je ono – bit će što bude. Izgubila sam dijete, što se gore od toga može dogoditi? Uz to, ja sam znala da će se meni to dogoditi, da ću se razboljeti. Loše sam se osjećala, nervirala sam se… Znala sam da sam bolesna, svjesno nisam išla doktoru – priznala je Marina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti