Sa Dadom Topićem je otpjevala Princezu, a danas živi sa bivšim suprugom od koga se tri puta razvodila

Piše: Redakcija

Jedna od najvećih muzičkih zvijezdi i princeza rock and rolla, kako su je svojevremeno zvali, Slađana Milošević, nedavno je otovoreno progovorila o svom braku sa američkim novinarom Jamesom Hagadonom koji je sudeći prema svim okolnostima koje ih vezuju, i dalje jedan od najčudnijih. Naime, Slađana koja već godinama unazad živi i radi u SAD, gdje je proteklih godina nastupala sa brojnim bendovima, nije imala sreće u braku, pa je odluku o razvodu donosila nekoliko puta. Slađana je jugoslovensku publiku osvojila predivnim glasom, a zajedno sa Dadom Topićem otpjevala je baladu “Princeza” koja i pored svih očekivanja 1984. godine nije izabrana za pjesmu predstavnicu Jugoslavije na “Eurosongu”.

-Mi smo se sastajali i rastajali, svako je išao svojim putem. Moj suprug James Hagadon istih je pogleda kao ja- isprilača je Milošević.

Ona ističe da je njihova ljubav bila jako čudna, ali ništa manje od svega nije bio ni njihov razvod, tačnije njih nekoliko, budući da su se razvodili nekoliko puta.

-Najozbiljnije to kažem, tri puta smo pokušavali da se razvedemo, ali u tome nismo uspjeli. Iako ne znamo da li smo razvedeni, to ni njemu ni meni nije nimalo važno- ispričala je pjevačica.

Ona je izjavila da u SAD trenutno dijeli svoj dom zajedno sa bivšim suprugom, sa kojim je i pored svega, ostala u sjajnim odnosima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti