Rekle su to glasno: Slavne žene koje ne vjeruju u brak

Piše: Redakcija

Foto: AFP, Instagram

Poznata američka scenaristica i producentica Shonda Rhimes otkriva kako je oduvijek znala da želi biti majka. Isto tako je znala da se ne želi udati.

– Zauzela sam se za sebe i rekla da se ne želim udati. Rekla sam to glasno. Rekla sam to svojoj porodici. Svojim prijateljima. Rekla sam to svima koji su me pitali. To nikada nije bio moj san. U našem društvu želja za brakom slična je želji za djecom. Moraš to željeti i ako ne želiš, svi pitaju šta nije u redu s tobom. Ja sam jedna od onih žena koja je od pete godine govorila da će imati djecu. Odmah sam vam mogla reći da će ih biti troje. Ali nikada se nisam željela udati. Nikada se nisam igrala mladenke. Nikada nisam bila zainteresirana za brak – kazala je voditeljici Oprah Winfrey.

View this post on Instagram

Waving at the weekend like this. #flashbackfriday

A post shared by Shonda Rhimes (@shondarhimes) on

Također, u istom intervju i Oprah je s javnosti podijelila trenutak u kojem je shvatila da se ne želi udavati. To se desilo kada ju je dugogodišnji partner Stedman Graham zaprosio.  Voditeljica je tada rekla da je shvatila kako joj je bilo važno da neko ima želju oženiti se njome, dok iskrena želja za bračnom zajednicom nikada nije postojala u njoj.

Međutim, neke poznate dame negativan stav o bračnoj zajednici su stvorile nakon razvoda. Glumica Diane Kruger je nakon razvoda od  Guillaume Caneta rekla kako im se brak raspao zato što su ih karijere uvijek vodile na suprotne krajeve svijeta, a sada tvrdi da se više nikada neće udati.

Vjerujem u predanost koja se stvara u srcu. Ne postoji papir koji će te nagnati da ostaneš u braku – rekla je Diane.

Charlize Theron također nije zainteresirana za brak.

– Nikada nije bio važan. Ne znam zašto je tako. Ono što si želim je veza koja će trajati, i bila sam u dugim vezama. To je vrsta zajednice kakvu želim. Čin vjenčanja i sklapanja braka nije nešto što mi je važno, ali razumijem zašto je drugim ljudima važan – otkrila je. 

Sandra Bullock u brak je prestala vjerovati nakon razvoda od Jesseja Jamesa 2010. godine. 

Više se neću udavati, ali vidim se u predanoj i sigurnoj vezi u kojoj ima puno ljubavi i smijeha, a glavni prioritet je stvaranje uspomena – rekla je Sandra.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti