Ova veza nikome nije jasna: Nećakinja princeze Diane se zabavlja sa 32 godine starijim muškarcem

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bv1XhfYhGDt/

Lady Kitty Spencer, 28-godišnja nećakinja pokojne princeze Diane, ovih je dana prvi put snimljena s dečkom, 60-godišnjim modnim tajkunom Michaelom Lewisom, s kojim je u tajnoj vezi još od prošlog avgusta. 

Daily Mail, koji ih je prvi i razotkrio prošle godine, piše da su ove fotografije potvrda njihove ljubavne priče iako oni o tome nikad nisu javno govorili. 

Kitty i Michael snimljeni su na izlasku iz hotela The Mark u New Yorku, u kojem je nedavno Meghan Markle imala baby shower. Prvi je izašao Lewis, a nekoliko koraka iza njega hodala je Kitty spuštene glave. 

Lewis je vlasnik high street brenda Whistles i šest je godina stariji od njenog oca, grofa Spencera. 

Kitty, koja se bavi manekenstvom, u britanskim je medijima poznata pod nadimkom ‘zločesta nećakinja’ zbog svoje ljubavi prema partijanju. Naime, redovno se mogla vidjeti na svim važnim londonskim partyjima, a sve je dokumentirala i na Instagramu.

Kitty očigledno voli starije muškarce jer je četiri godine bila s 48-godišnjim magnatom Niccolom Barattierijem di San Pietrom, koji ju je 2017. ostavio zbog Liz Hurley.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti