Medicinska sestra kraljevske porodice počinila samoubistvo: Greška koju je napravila koštala je života

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Ni jedna porodica na svijetu ne plijeni toliku medijsku pažnju kao što to čin i britanska kraljevska porodice. Sve je počelo vjenčanjem princa Charlesa i lady Diane. Nakon toga milioni ljudi pratili su vjenčanje princa Williama i Kate middleton, dok su trenutno u centru medijke pažnje ponajviše princ Harry i Meghan Markle.

Koliku pažnju izaziva kraljevska porodica dokaz su i paparazzi koji žele uhvatiti svaki njihov korak i saznati svaku informaciju vezanu za njih. Upravo ovako ponašanje odvelo je lady Dianu u smrt, a za vrijeme prve trudnoće Kate Middleton oduzet je još jedan nevini život. Naime radi se o medicinskoj sestri koja je slučajno medijima otkrila u kakvom je stanju vojvotkinja od Cambridgea.

Veliki interes javnosti je u decembru 2012., iznjedrilo je veliku tragediju kada je upravo ova medicinska sestra počinila samoubistvo. Nakon što je stigla službena objava da Kate i William očekuju prvo dijete, voditelji australskog radija 2DayFM nazvali su bolnicu u kojoj se nalazila Kate zbog povećanog povraćanja za vrijeme trudnoćete se predstavili kao kraljica i princ.

Na ovaj poziv uzvratila je medicinska sestra ove bolnice koja je povjerovala da se radi o kraljici Elizabethi i odala voditeljima u kakvom stanju se nalazi Kate. Nakon što je priča izašla u javnost nastao je opšti haos, a medicinska sestra pronađena je mrtva u svom stanu u Londonu. Kasnije se saznalo kako ju je ovaj događaj odveo u smrt.

View this post on Instagram

Love❤

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@katemiddleton___) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti