Da ga upoznate i ne znate ko je ne bi ni pomislili da je bogati dečko iz Hollywooda: Sin kralja popa živi daleko od pažnje medija

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Michael Joseph Prince Jackson Jr., poznatiji kao Prince Jackson, najstariji je sin kralja popa Michaela Jacksona. Naime, on živi prilično povučeno u Los Angelesu, prisutan je na društvenim mrežama te se povremeno pojavi na nekoj premijeri filma, ali se ipak dalje od medija i svjetske pažnje. Ne voli davati intervjue i ne želi karijeru u industriji zabave.

Od oca, koji je preminuo 2009. godine, naslijedio je 30 miliona dolara, ali sudeći prema njegovim fotografijama na Instagramu jedini luksuz koji je sebi priuštio su motori “Harley Davidson”.

– Da ga upoznate i ne znate ko je on, nikad vam ne bi palo na pamet da je bogati dečko iz Hollywooda. Jako je prizemljen, ne nosi skupu odjeću niti se razbacuje novcem. Ima nekoliko “Harley Davidsona”, ti motori i njegova dva psa najveća su mu strast – rekao je prijatelj 22-godišnjeg Princea.

Student je na Univerzitetu “Loyola”, gdje studira poduzetništvo, a tamo je upoznao i svoju djevojku. Njegova želja je da baš kao i otac organizira humanitarne akcije pa je tako već uključen u rad udruženja koje se bave pomaganjem beskućnicima i siromašnoj djeci.

Prince ima i svoju produkcijsku kuću “King’s Son” koju je pokrenuo jer ga zanima rad u industriji zabave, ali samo iza kamere.

View this post on Instagram

Always camera ready

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti