Princ Harry još jednom pokazao koliko se razlikuje od ostalih muških članova porodice

Piše: Redakcija

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan Markle  poziraju po prvi put sa sinom / Foto: AFP

Za svakog muškarca neopisiv osjećaj je po prvi put vidjeti svoje dijete, a iskustvo koje je imao princ Harry samo rijeti se odlučuju. Prvog sina dobio je u 35. godini života, kojeg mu je podarila Meghan Markle, a mladi princ Harry je za razliku od ostalim muških članova svoje porodice odlučio prisustvovati porođaju.

https://www.instagram.com/p/BxM0am3ARp6/

Muškarci koji su prisustvovali porođaju svojih supruga priznaju kako je to jedno od najintenzivnijih iskustava u životu, dok većini žena takva gesta njihovih muškaraca mnogo znači. Takvo iskustvo imali su i princ Harry i Meghan Markle u ponedjeljak ujutro kada je Meghan rodila zdravog dječaka teškog 3,2 kg.

Iako se buduće tate rijetko odlučuju da prisustvuju porođaju, Harry se ni malo nije dvoumio a svojoj supruzi je kroz cijelu trudnoću bio spreman pomoći. Prema navodima iz palače porođaj se odvijao u posebnoj prostoriji u njihovom domu Frogmore Cottage u Windsoru. A prilikom izjave za medije mladi princ je kazao kako je to nevjerovatno iskustvo te da se divi svojoj supruzi koja je sve to izdržala.

Za razliku od njega princ William ali i ostali muški članovi nisu prisustvovali porođaju svojih supruga. Također za razliku od ostalih članova porodice za vrijeme prvog pojavljivanja s djetetom pred novinarima princ Harry je u naručju nosio svog novorođenog sina dok je njegova supruga ponosno šetala pored njega. Ovime se još jednom Harry istakao kao nevjerovatan suprug i otac, te pokazao koliko se razlikuje od ostalih članova kraljevske porodice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti