Coraima Torres: Glumila je Kassandru u istoimenoj seriji, a kada čuje muziku Jelene Karleuše odmah počinje plesati

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqPvdWtFGmC/

Glumica Coraima Torres ostat će upamćena po ulozi Kassandre koju je prije više od 20 godina odigrala u istoimenoj seriji. Upravo je ova španjolska sapunica na našim prostorima doživjela veliku gledanost što je kasnije otvorilo vrata ostalim južnoameričkim serijama koje su godinama neprikosnoveno bile najgledaniji program na regionalnim TV stanicama. Iako ni sama nije mogla objasniti zbog čega su se svi naprosto zaljubili u lik cirkuske plesačice, Coraima tvrdi da joj je ova uloga u potpunosti odredila dalji tok života.

-Ta serija je obarala rekorde širom svijeta, velika ljubav dvoje ljudi dirnula je mnoge. Serija mi je promijenila život i donijela mi brojne prilike, zbog nje sam se doselila u Kolumbiju gdje danas živim i radim- izjavila je glumica.

Svojevremeno je bila gost u Beogradu gdje su je na aerodromu dočekale stotine obožavalaca koji su i po nekoliko sati čekali u redu kako bi bili u prilici vidjeti svoju omiljenu junakinju. Nakon što je upoznala mentalitet balkanskih naroda, Coraima je priznala kako su žitelji Balkana po mnogo čemu slični ljudima iz Latinske Amerike, posebno zbog svog temperamenta.

U narednih nekoliko godina, glumica je u više navrata posjetila zemlje Regiona gdje se upoznala sa muzikom koja se sluša po klubovima, a neki od izvođača posebno su joj se dopali.

-Ne propuštam nijedan meč Novaka Đokovića, njegov sam vatreni fan i obožavam ga, on je genijalan. Čula sam Jelenu Karleušu, đuskam uz njene pjesme, nažalost ne razumijem šta pjevaju, ali mi se sviđa ritam- priznala je glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti