Jennifer Aniston otvoreno progovorila o ljubavi: Vjerujem da imamo mnogo srodnih duša

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxKBfoiHlL7/

Holivudska glumica Jennifer Aniston ove godine proslavila je svoj 50. rođendan,  a uprkos godinama odlučila se na hrabar potez pozirajući u toplesu za američki magazin Harper’s Bazaar, te u intervjuu otvoreno govorila o ljubavi. Povod za intervju bila je promocija akcijske komedije „Murder Mystery“ u kojoj glumi zajedno s glumcem Adamom Sandlerom.

Iako se trenutno ne nalazi u ljubavnoj vezi Jennifer je priznala kako je otvorena za novu ljubav, ali da je ne planira tražiti na postojećim aplikacijama.

– Moj fokus je već neko vrijeme usmjeren prema karijeri, stoga spojevi i hodanja nisu moj prioritet. Vjerujem da romantika, kako god ona izgledala, će se pojaviti sama, a ne kada je tražiš – priznala je Aniston.

Iako je imala dva razvoda i to od glumca Brada Pitta i Justina Therouxa, Jenniger nikad od ljubavi nije odustala.

– Kada mi ljubav pokuca na vrata, bit će više nego dobrodošla. Nisam osoba koja odustaje i koja ne vjeruje da joj se više nikada neće dogoditi ljubav. Moje vrijeme na ovoj planeti nije izgledalo na određeni način, ali ništa iz moje prošlosti mi nije dalo razlog da ojačam i stvorim zid – kazala je Aniston te dodala kako ne smatra da postoji samo jedna ljubav u životu, već mnogo njih.

– Vjerujem da imamo mnogo srodnih duša. S nekim osobama sam prijateljica već 35 godina. Mislim da smo svi napravili neku vrstu nesvjesnog dogovora. To je kao kad se susreću određene skupine ljudi, oni formiraju mali skup duša – neka vrsta zajedničke skupine duša koje su spojene – objasnila je Jennifer.

View this post on Instagram

Jennifer Aniston #jenniferaniston

A post shared by Görde İnanma (@gordeinanma) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti