Oni osvajaju srca žena: Ovo su najzgodniji glumci u regiji

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Mnogo je glumaca koji skoro svakodnevno uspijevaju šarmirati dame s filmskog platna, ali i pozorišne scene. Iako je nemoguće nabrojati sve te muškarce, Regija se itekako može pohvaliti velikim brojem zavodnika.  Mi vam donosimo skraćenu listu najzgodnijih. 

Miloš Biković

Mladog glumca svstavaju među najzgodnije glumce na Balkanu. Njegova slava počela je nakon uloge u filmu “Montevideo Bog te video”. Osim talenta, Miloš odlično izgleda i ima sjajan stil. 

Muhamed Hadžović

Među najuposlenijim, ali i najzgodnijim glumcima na daskama koje život znače je bh. glumac Muhamed Hadžović.  Osim u pozorištu Hadžović je ostavio trag i u filmovima i TV serijama. Među najpozatijim su “Snijeg”, “Smrt u Sarajevu”, “Lud, zbunjen, normalan”, “Pečat” i “Žene s broja 13”. 

Foto: Almir Zrno

Janko Popović Volarić

Dobro je poznato da je hrvatski glumac Janko Popović Volarić miljenik ženske publike. Pamtimo ga po hrvatskim sapunicama, ali i kao člana žirija “Supertalenta”.

Filip Juričić

Filip Juričić jedan je od najangažiranijih hrvatskih glumaca. Trenutno ga gledamo u seriji “Na granici” gdje i igra zavodnika Marka. 

Foto: Nova TV

Zoran Pajić 

Srbijanski glumac  simpatije bh. publike, posebno ženskog dijela osvojio je ulogama u dvije serije; prvo igrajući Šimuna Bartulovića u „Ruži vjetrova“, a potom i Nikolu Isidorovića u naslovu „Istine i laži“.  Osim talentom, Zoran plijeni pažnju dobrim izgledom.

Adnan Hasković

Jedan od omiljenih bh. glumaca svakako je Adnan Hasković. Sa suprugom Aidom se vjenačo nakon samo deset dana veze, a nedavno je postao i otac. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti