Neobičan susret završio brakom: Ovako je počela ljubavna priča jednog od najljepših holivudskih parova

Piše: Redakcija

Ryan Reynolds i Blake Lively / AFP

Prije nekoliko dana, tačnije na premijeri novog filma „Pokemon Detective Pikachu“, Blake Lively i Ryan Reynolds podijelili su sretne vijesti, da čekaju treče dijete. Glumica je iznenadila sve obožavatelje pojavivši se na crvenom tepihu u žutoj haljini koja u prvi plan baca njen stomačić, a o trećoj trudnoći nije se ni nagađalo.

Na događaju par nije skidao osmjeh s lica, a tako je još od davne 2011., odkad je ovaj par zajedno. Njihova ljubavna priča je čudna i dogodila se sasvim slučajno. Njihov prvi susret bio je 2010., na setu filma „Green Lantern“ ali u to vrijeme i jedno i drugo su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson.

Nakon snimanja ostali su u prijateljskim odnosnima, a godinu dana kasnije Blake je prekinula vezu, dok je Ryan finalizirao razvod. Nekoliko mjeseci kasnije izašli su na dupli spoj koji je za njih bio sudbonosan.

– Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju – ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre uprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj – otkrio je markantni glumac, a samo godinu dana kasnije par se vjenčao.

Danas par ima dvije kćerke, a spolm trećeg djeteta se još uvijek ne zna. Blake često ističe da je mirna i do sada nikad sretnija, a primjetno je kako joj trudnoća dobro stoji kao i svaki put do sad.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti