Kylie Minogue priznala kako žali za nekim stvarima u svom životu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxA8Z9cAkxJ/

Kylie Minogue  australska je pop zvijezda koja je 2005., otkrila da ima rak dojke, kasnije ga je pobijedila, ali teška bolest ostavila je tagove sa kojima se i sada bori. Danas pop diva ima 50 godinai priznala je kako žali za nekim stvarima u svom životu, ali da život mora ići dalje. Velike posljedice na nju je ostavio karcinom dojke i upravo on je odgovoran što nikada nije postala majka. Iako joj je bilo teško, prihvatila je tu činjenicu, ali se i danas često upita šta bi bilo kad bi bilo.

– Morate prihvatiti situaciju u kojoj se nalazite i nastaviti dalje. Ne mogu reći da ne žalim, ali bilo bi mi teško normalno nastaviti sa životom da na sve gledam sa žaljenjem i zato moram na to gledati iz pozitivnog ugla – rekla je Australka, koja je prije bolesti odgađala neke stvari koje nisu stigle na dnevni red, a sada je za to prekasno.

– Kažu mi da danas postoje brojne mogućnosti, ali ne znam, imam 50 godina i živim život kakav imam – kazala je pjevačica, komentirajući mogućnost da postane majka.

View this post on Instagram

🎨👩🏼📱

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Ono za čim najviše žali jeste laganje samoj sebi, a razlog tome su njene nekadašnje ljubavne odnose. Koliko je javnost upoznata iza sebe ima nekoliko burnih veza koje nisu završile slavno, poput one s Lennyjem Kravitzom, preminulim frontmenom skupine INXS, Michaelom Hutchenceom, francuskim glumcem Olivierom Martinezom i glumcem Joshuom Sasseom za kojeg se i zaručila te na koncu prekinula zaruke 2017. godine. Uprkos svim ljubavnim brodolomima, često ističe da joj srce nikad nije bilo slomljeno, a svoje stare ljubavi naziva greškama.

View this post on Instagram

💖 #Repost @paulsolomonsgq ・・・ ❤️

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Da bez obzira na burnu prošlost i dalje vjeruje u ljubav dokaz je i njena sadašnja veza koju je u februaru obzananila javnosti. Tenutno je u vezi s Paulom Salomonsom kreativnim direktorom GQ magazina, a s njim se rijetko pojavljuje u javnosti. Međutim nedavno je izjavila kako je sada konačno upoznala nekoga s kim joj je dobro i da tek sad osjeća kako je to ono pravo.

View this post on Instagram

See you soon @grahnort 📱

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti