Angelina Jolie donijela odluku koja se neće svidjeti njenim nasljednicima: Bogatstvo vrijedno 116 miliona dolara ostavit će njemu

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Glumica Angelina Jolie ne može se pohvaliti vijestima koje iz njenog doma izlaze posljednjih par godina. Sukob, a na kraju i razvod sa Brad Pittom, te borba sa anksioznošću i velikim gubitkom kilograma, zbog čega je njeno zdravstveno stanje bilo jako ugroženo, samo su neki od problema sa kojima se suočava. Kako saznaje američki tabloid “Radar Online”, Angelina je nedavno donijela odluku koja se sigurno neće svidjeti njenoj djeci, posebno jer se radi o njenom nasljedstvu, koje se već sada procjenjuje na čak 116 miliona dolara. Ova suma nije konačna, jer se ovdje radi samo o jednom dijelu njenog bogatstva koje je glumica stekla unosnim filmskim honorarima, ali i njenom privatnom filmskom produkcijskom kompanijom koja konstantno bilježi sjajne finansijske rezultate.

FOTO: INSTAGRAM

Još dok je bila u braku sa glumcem Billyjem Bob Thortonom, glumica je posjetila azijsku državu Kambodžu gdje je u jednom od brojnih skloništa gdje su bila smještena djeca bez roditelja, ugledala preslatkog dječaka kojeg je nedugo nakon toga odlučila usvojiti. Sada već 17-godišnjak, Maddox, njena je desna ruka, a iako još uvijek mlad, Angelina ga smatra jako zrelom i odgovornom osobom zbog čega je odlučila svoje višemilionsko bogatstvo ostaviti samo njemu, a da pri tome, u testamen, za koji se već uveliko priča da postoji, neće uključiti njeno troje biološke djece koje je dobila u braku sa Bradom, kao i još dvoje usvojenih mališana.

https://www.instagram.com/p/BvJrWPmBb-3/

Od kada je njen odnos sa glumcem postao jako loš, Angelina je veliku podršku našla upravo u Maddoxu koga smatra svojom “desnom rukom” i osobom od najvećeg povjerenja. Maddox je na sebe već odavno preuzeo brojne obaveze, čime je sebe stavio u položaj osobe koja već sada donosi jako bitne odluke kada su u pitanju Angelinini poslovni potezi.

https://www.instagram.com/p/BtbH8FDB7mO/

Maddox je nezvanično potvrdio da je na strani majke, nakon što je tokom prvih brakorazvodnih parnica njegovih roditelja, odbio bilo kakav kontakt sa Bradom, što je samo jedan od pokazatelja kakav je njegov odnos sa Angelinom. Glumica je posebno bila oduševljena činjenicom da je Maddox kao najstariji od braće, preuzeo brigu o mlađim članovima porodice, što je Angelina znala i te kako da cijeni.

https://www.instagram.com/p/BwplHCoBr00/

View this post on Instagram

#angiejoliefans #angelinajolie #maddoxjoliepitt

A post shared by Angelina Jolie Fans (@angiejoliefans) on

https://www.instagram.com/p/BwZ94EPl0zx/

Pročitajte još