Branko Đurić Đuro: Angelina mi je kupila gitaru za rođendan

Piše: Redakcija

Kad je Angelina Jolie odlučila snimiti film “U zemlji krvi i meda”, birala je glumce s naših prostora koji su bili na dobrom glasu. Tako je odluka pala na legendarnog glumca Branka Đurića Đuru, pa je on i pozvan na razgovor.

– Šest mjeseci prije snimanja zvala me agentica iz Londona da dođem na sastanak, ali mi nije rekla o čemu se radi. Rekla je samo da jedna velika holivudska zvijezda radi film. Odradili smo taj sastanak, a kada sam se vratio kući, čuo sam priče da Angelina radi film i to sam onda povezao – ispričao je Branko u TV emisiji “U svom filmu”. 

Odmah naredne sedmice dobio je i zanimljiv mail.

– Javila mi se Angelina: ‘Dragi Đuro, ovdje Angie’ i tako smo počeli razvijati naše prijateljstvo, počeli smo se dopisivati i sarađivati oko scenarija – otkrio je. 

https://www.instagram.com/p/BwReClFgIPJ/

Nakon šest mjeseci su se sreli, a Angelina ga je zvala starim prijateljem kao da se oduvijek znaju. Na setu se pojavio i Angelinin tadašnji muž Brad Pitt.

– On je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv. Rekao mi je psovke s ovih prostora kojih se sjeća iz doba kad je snimao 80-ih u  Crnoj Gori. I zanimljivo, pitao me onda za te ljude, rekvizitere i asistente. Znao im je imena pa me pitao kako žive. Zaista je socijalno osviješten – rekao je Đuro.

Film je sniman dva mjeseca u Budimpešti, a nakon toga i u Los Angelesu, New Yorku… Na setu im nije bilo jednostavno jer su Brad i Angelina zvijezde gdje god da se pojave.

– Kad bih otišao na pivo s Bradom, on bi došao motorom i ne bi skidao kacigu. Pio bi pivo s njom na glavi, samo je dizao i spuštao onaj štitnik. Čudio sam se zašto ne skine kacigu, a on je rekao: “Bolje da kažu: “Gle budale, pije pivo s kacigom!” nego da me prepoznaju” – prisjetio se.

Prijateljstvo među njima je ostalo. Angelina mu redovno čestita rođendane i šalje poklone. 

– Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli muziku. I prsten koji imam je od Brada. Na gitari je napisala posvetu: “Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo”. I moram priznati da sviram često na njoj na koncertima – rekao je .

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti