Proljetni baby boom u svijetu poznatih

Piše: Redakcija

Ova godina u domovima brojnih domaćih, ali i stranih zvijezda ostat će posebno upamćena – njihove živote obogatile su prinove. Mnogi su po prvi put osjetili čari roditeljstva, a neki svojoj djeci podarili još jednog brata ili sestru.

Poznato TV lice Tanja S. Đurović i njen partner Dario Delibašić ove sedmice postali su roditelji, a radosnu vijest Tanja je sa svojim fanovima podijelila na Facebooku. Tanja se porodila u Općoj bolnici u Sarajevu u 36. sedmici trudnoće.

Turska glumica Fahriye Evcen, supruga glumca Burak Özçivit u subotu je na svijet donijela dječaka teškog 3 kilograma i 670 grama, kojem su dali ime Karan. Par je s velikim nestrpljenjem iščekivao dolazak na svijet sina kojem su čak prije nekoliko sedmica otvorili i zvaničan nalog na Instagramu.

Bh. producent i režiser muzičkih spotova Haris Dubica dobio je sina Dinu Saliha, a ovu je vijest podijelio putem svog Instagram profila.

Kulinarska TV zvijezda Gordon Ramsay i njegova supruga Tana početkom ovog mjeseca postali su roditelji Oscaru Jamesu Ramsayju, koji je njihovo peto dijete. 

Pjevač Boris Novković dobio je treće dijete. Nakon dva sina, njegova 26-godišnja supruga Iris, 2. aprila rodila je kćerku kojoj su dali ime Si. 

Pjevačica Aleksandra Živojinović porodila se početkom marta u Beogradu i na svijet donijela sina Aleksandra. 

https://www.instagram.com/p/Bv9d586nyki/

Američka glumica Jessica Simpson u martu je rodila treće dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug Eric Johnson dali ime Birdie Mae. 

TV voditeljica Maja Munda prošlog mjeseca na svijet je na svijet donijela sina Maka. Ponosni otac Amar Dedović sreću nije krio, pa je fotografiju objavio na svom Instagram profilu.

 

Pročitajte još