Novi život Brada Pitta

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Izgleda da će se trogodišnja saga oko razvoda nekada najpoznatijeg holivudskog para, Brada Pitta i Angeline Jolie, konačno završiti. Iza njih su tri turbulentne godine šutnje, naboja, teških riječi i optužbi. Nakon što je sudija konačno donio odluku kojoj će se prema svemu sudeći radovati obe “zaraćene” strane, njihovi životi mogli bi se vratiti normalnim tokovima. Ipak, kako bi slučaj ubrzali i prekratili iscrpljujući proces, sada već bivši supružnici, odlučili su pružiti ruke pomirenja i staviti tačku na njihovu ljubav.

View this post on Instagram

What a great dad😭💓 #bradpitt

A post shared by Brad Pitt🖤 (@brad_pitt_love_) on

Kako uveliko pišu američki mediji, Brad i Angelina posljednjih dana obavili su nekoliko susreta, a kao glavna tema pored razvoda, bila je njiižhova dalja uloga oko starateljstva nad njihovo šestoro djece. Brad i Angelina do sada su u nekoliko navrata naglasili kako nikada za ljubav nisu uskratili svoje troje usvojene djece, i da je odnos koji vlada među njima, njihov najveći uspjeh.

Budući da par nakon vjenčanja prije nekoliko godina, nije potpisao predbračni ugovor, pojavio se problem koji je u jednom trenutku prijetio da u potpunosti razori njihovu porodicu. Ipak, bura je prošla, a “usijane glave” shvatile su da je budućnost njihove djece ujedno njihov primarni zadatak, te su, i dogovori koje su postigli posljednjim susretima pokazali prve rezultate.

Naime, Brad i Angelina sada više vremena provode sa svojom djecom koja su se najviše obradovala činjenici da će od sada, bez obzira na krajnji epilog razvoda njihovih roditelja, moći neometano provoditi vijeme s njima, bez sudskih ograničenja.

Glumac se povjerio svojim saradnicima kako mu je konačno “pao kamen sa srca”, pa se nakon prvih dogovora, mirne glave mogao okrenuti svojim poslovnim obavezama. Mediji su dodatno podgrijavali atmosferu pisanjem o njegovoj navodnoj tajnoj romansi sa glumicom Charlize Theron, što su oboje demantirali. Ipak, da je 55-godišnji šarmer još uvijek plod mašte žena širom svijeta, pokazalo je veliko interesovanje koje je vladalo tokom snimanja filma Quentina Tarantina “Once Upon Time In Hollywood” koji bi uskoro trebao doživjeti svoju premijeru.

Dok traju pripreme za premijerno prikazivanje filma u kojem pored Pitta ulogu tumači Leonardo DiCaprio, slavni holivudski glumac planira odlučio je posljednjih nekoliko dana provesti u Parizu gdje je u društvu britanskog umjetnika Thomasa Houseaga posjetio nekoliko izložbi najvećih svjetskih stvaralaca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti