Unuk Josipa Broza Tita je uspješni konsultant, a ovo je jedna od njegovih rijetkih fotografija

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwVM4WXnpwX/

Unuka nekadašnjeg predsjednika SFRJ, Josipa Broza Tita, glumica Saša Broz, često sa svojim fanovima na svom Instagramu podijeli poneku zanimljivu fotografiju sa svojih putovanja, predstava i privatnog života. Međutim, Saša se nedavno pohvalila zanimljivom fotografijom na kojoj pozira u društvu svog brata Andreja, koji za razliku od svoje sestre i nije baš aktivan na društvenim mrežama. Andrej, koji se već godinama uspješno bavi marketingom, posljednjih godina često je zbog obaveza daleko od svog doma, a rijetke trenutke u Hrvatskoj gotovo uvijek provodi u krugu portodice.

-Sretan rođendan, Andrej i zapamti da imaš najbolju sestru na svijetu! Volim te- napisala je Saša ispod zajedničke fotografije na njenom Instagramu, otkrivši kako se zapravo radi o proslavi 46. rođendana njenog brata Andreja.

Iako Andrej nema previše vremena baviti se društvenim mrežama, za tu sferu marketinga, zadužena je njegova sestra koja je i ranije na Instagramu znala da iznenadi fanove fotografijama iz djetinjstva i pričama u kojima se prisjeća rijetkih trenutaka provedenih u društvu svog dede.

-Ovu fotografiju brat i ja poklonili smo dedi 1978. za novu godinu. Bila je u velikom staklenom ramu koji je mama donijela iz Italije. Držao je na svom radnom stolu u kabinetu na Brionima. Početkom 90-tih je nestala. Odnosno, neko je “posudio”. Nadam se da poštovatelj burazovog i mog lika i djela redovno briše prašinu sa nje i da mu se slaže uz ugaonu garnituru- napisala je Saša pored jedne of fotografija iz svog djetinjstva.

Nakon završetka srednje škole, Andrej je otputovao u Moskvu gdje je diplomirao, nakon čega se zaposlio kao konsultant i ekspert za marketing.

Pročitajte još