Nepoznato o poznatima: Majke su ih htjele abortirati, a danas su najveće svjetske zvijezde

Piše: Redakcija

 

Iako danas pripadaju grupi najpoznatijih osoba na svijetu, pojedine poznate zvijezde u svojoj biografiji imaju jedan prilično neobičan detalj. Naime, njihove  majke su u periodu trudnoće razmišljale o abortusu, a neke od njih su se predomislile u posljednjem trenutku. Evo o kojim poznatim damama je riječ:  

1. Cher 

View this post on Instagram

From the #todayshow #CherToday

A post shared by Cher (@cher) on

Dobitnica Grammyja i Oscara, poznata pjevačica i glumica Cher u jednom je od intervjua govorila o tome da je njena majka prvobitno htjela da abortira. 

– Majka mi je jednom pričala o njenoj trudnoći sa mnom i o tome kako nije željela da bude s mojim ocem. Bila je jednostavno previše mlada i neiskusna. Moja baka joj je rekla: “Imaš svijetlu budućnost”. Ustvari joj je baka sugerirala da abortira, ali je majka, kada je bila u doktorovoj ordinaciji, u posljednjem momentu rekla: “Ne mogu. Briga me šta će se desiti, ali ne mogu”  rekla je Cher u jednom od intervjua. 

2. Brooke Shields

https://www.instagram.com/p/Bv_2zbDFHOA/

U periodu kada je majka od Brooke bila u drugom stanju, njen momak, budući otac djeteta joj je ponudio novac da prekine trudnoću. Naime, on je bio perspektivni student prestižnog fakulteta, te mu dijete u tom trenutku nije bilo opcija. No, Brookeina majka je uzela novac koji joj je ponudio, te kupila moderan stolić, a djevojčicu je rodila. 

3. Celine Dion 

Kanadska pjevačica Celine Dion je u jednom od intervju rekla da “duguje” svešteniku što je uopšte rođena. Naime, on je ubjedio njenu majku da ne abortira. 

– Kada je prešla preko razočarenja, moja majka nije trošila vrijeme na samosažaljenje i voljela me je iskreno i duboko – rekla je Celine. 

 

Pročitajte još