Gdje je supruga marokanskog kralja? Javnost sumnja da je ubijena

Piše: Redakcija

Iako su se u 2018. godini pojavile glasine o tome da se marokanski kralj Mohammed razveo od svoje supruge Lalla Salme, kraljevska porodica nikada nije ni potvrdila, ali ni negirala ove pretpostavke. Zbog te vrste zatvorenosti se javnost još više zainteresirala za činjenicu da se Lalla u javnosti nije pojavila posljednje dvije godine. Naime, marokanska princeza Lalla Salma posljednji put u javnosti je viđena 2017. godine kada je sa suprugom Muhammedom posjetila Rabat i od tada joj se gubi svaki trag, što je svakako bilo dovoljno za sumnju da je, možda i ubijena.

No to nije jedino nagađanje. Pretpostavke  o tome gdje se nalazi marokanska princeza su brojne, te se tako može pročitati da je s ljubavnikom pobjegla u SAD, te to da je grčim otocima s  kćerkom 11-godišnjom Lallom Khadijom, a posljednja u nizu nagađanja su ta da se Lalla nalazi u Italiji sa svojom djecom. No, pitanje koje se logično nameće je to kako  to da je niko nije uslikao, kada su je već viđali u javnosti? 

No, ono što je sigurno je da Lalla ne ispunjava svoje kraljevske dužnosti, s obzirom na činjenicu da se ne pojavljuje ni prilikom posjeta zvaničnika iz drugih zemalja, kada bi njeno prisustvo trebalo da bude obavezno. Pisalo se i to da je razlog zbog kojeg se ne pojavljuje u javnosti smrt bliskog člana porodice, no s obzirom na činjenicu da se kraljevska porodica o tome ne izjašnjava, sve, nažalost, ostaje u domenu nagađanja. ono što je sigurno je da Lalle u javnosti nema. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti