Turska glumica je pobijedila svekrvu i kućnu pomoćnicu: Asli Enver se zaručila s Muratom?

Piše: Redakcija

Kako javljaju turski mediji, zvijezda serije “Snaha” Asli Enver zaručila se s muzičarem Muratom Bozom. Naime, objavljene su fotografije na koji se vidi da Asli i Murat nose zaručničko prstenje.  No, put do zaruka za Asli nije bio lagan. Murat ju je prošlog ljeta ostavio pod izgovorom da nije spreman za brak, te je promijenio broj telefona i otišao u Miami.  Nakon njegovog odlaska glumica se odselila iz zajedničkog stana u Istanbulu, te je ljubavne rane pokušala liječiti poslom. Ipak, početkom januara par se pomirio, a navodno ju je muzičar molio da mu oprosti. Sada se šuška, da je zapravo glumica prihvatila pomirenje s Muratom pod uslovom da se vjenčaju. 

Foto: sondakika.com

Par je nakon pomirenja odlučio da ne govori o svom odnosu, pa tako ni vijest o zarukama nisu potvrdili, ali ni demantirali. 

– Sve u ljubavi je o ljubavi. Lijepo je voljeti i biti voljen. Samo ljubav je riječ zagrijavanja. Kako bismo zaštitili naš odnos, odlučili smo da o njemu ne govorimo. Ali to mogu reći: Da se ne volimo mnogo ne bismo bili zajedno – kazao je Murat.

Foto: sondakika.com

Iako je pomirenje s Muratom unijelo radost u njen život, ona se ponovo našla u neugodnoj situaciji. Sve napore da se pomire, uložila je i Muratova majka Nadret, ali situacija se ubrzo promijenila. Navodno je bila tužna nakon što su prekinuli, ali im sada radi iza leđa. Također, Asli se našla u neugodnoj situaciji i kada ju je njena kućna pomoćnica ju je odlučila tužiti za mobing i neisplaćenu platu. Ali njih to očigledno nije pokolebalo.  Da glumici stvari ne idu na ruku, pokazuje i pismo koje je dobila, a u kojem je aktivisti mole da ne dolazi u Izrael zbog njenih političkih stavova.

Podsjećamo, Asli i Murat su se upoznali i zaljubili na snimanju filma „Brate moj“, 2016. godine, i to godinu nakon što se glumica razvela od manekena Birkana Sokullua. Tada, razočarana u bivšeg muža, izjavljivala je da više ne vjeruje u ljubav,međutim, mišljenje je promijenila nakon što je upoznala Murata. Nikada nije krila koliko je zaljubljena, često izjavljujući da je Murat onaj pravi te da se u budućnosti vidi kao majka njihove djece.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti