Iza scene: Ove poznate ličnosti su najbolji prijatelji

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BiMFBuqFNv-/

Kamere, nastupi, koncerti, samo su neki od javnih događaja na kojima možete vidjeti poznate ličnosti. Kada se svjetla ugase, svi odlaze svojim domovima a tamo ih čekaju njihove porodice i prijatelji. Društvene mreže gotovo da ne mogu proći bez objava koje poznate stavljaju u prvi plan. Mnogi svoj privatni život nude kao na dlanu, dok, ima i onih koji svoju privatnost ljubomorno čuvaju za sebe i o tome ne žele govoriti. Iako se za mnoga prijateljstva među holivudskim glumcima odavno zna, neka su dugo ostala neotkrivena, a mi vam predstavljamo samo neka od njih.

Frontmen grupe “Maroon 5” Adam Levine i glumac Jonah Hill, upoznali su se prije nego su postali zvijezde shwobizza, a zajedno su išli u srednju školu u Los Angelesu. Čak je i Hillov brat, dugo vremena bio menadžer benda “Maroon 5”.

Slavni fudbaler David Beckham i američka rap zvijezda Snoop Dogg nerazdvojni su prijatelji još od 2007. godine kada su se upoznali u jednom reality programu. Reper je jednom pilikom izjavio kako Beckhama doživljava kao brata koji mu uvijek pomaže u bitnim životnim odlukama.

https://www.instagram.com/p/BuVv4afBv4r/

Glumci Leonardo DiCaprio i Tobey Maguire započeli su svoje drugarstvo još kao dječaci dok su zajedno dolazili na audicije u Hollywoodu. Sve je zapravo počelo tako što je DiCaprio spazio Tobeya kako snima nešto na ulici, rekao majci da zaustavi automobil, prišao mu i rekao da želi da budu drugari.

Nerazdvojne prijateljice, Jeniffer Lopez i Lea Remini upoznale su se na inicijativu Maca Anthonyja, bivšeg supruga J Lo. Jennifer je jednom prilikom izjavila kako je njihovo prijateljstvo bilo poput “ljubavi na prvi pogled”. Pijateljice su prošle godine snimile zajednički film “Second Act”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti